Laden van de inhoud ... Laden is afhankelijk van uw verbindingssnelheid!

Klantenservice: 06-83347174

Shopping Cart - 0,00

Geen produkten in winkelwagen

Waar is hennepzaadolie goed voor?

Er gaan veel verhalen rond dat de hennepzaadolie een genezende werking heeft. Door de ingrediënten hebben zich al meerdere mensen beter gevoeld.

Hennepzaadolie is een olie die gewonnen wordt uit de hennepplant, of de cannabis plant. Het wordt vaak verward met de drug hennep. Maar dit product heeft absoluut geen psychoactieve eigenschappen. Dit komt omdat de hennepzaadolie uit de zaden van de plant komt en de drugs komt uit de bladeren. Het wordt ook gezien als een superfood door de grote hoeveelheid voedingstoffen.  Zo bevat de hennepzaadolie mineralen, vitamines, eiwitbouwstenen en vetzuren.

Door het hoge gehalte van verschillende aminozuren bezit deze plant ook veel gezonde vetzuren. Voornamelijk de vetten omega 3, omega 6 en omega 9 zijn belangrijke voedingstoffen die in de hennepzaadolie zitten.

Hennepzaadolie geneest?

Hennepzaadolie kan op veel gebieden genezen. Zo kan het huidaandoeningen genezen zoals, eczeem en acne. Dit komt ook door de omegavetzuren. Deze zuren maakt het lichaam niet zelf aan en moet dus via voedsel het lichaam binnenkomen. Door hennepolie te slikken komt dit het lichaam binnen en zorgt het voor de juiste verhouding. Het maakt de huid stabiel en sterker waardoor de huid meer weerstand aankan. Ook is hennepzaadolie goed tegen gewichtsaandoeningen, bloedvaten of depressiviteit.  Ook worden wonden sneller geheeld door het gebruik van hennepzaadolie. De vetzuren in hennepzaadolie werken namelijk ontstekingsremmend en zorgen voor een goede stofwisseling.

Hennepzaadolie geneest kanker?

Er staat genoeg op het internet over het feit dat hennepzaadolie kanker zou genezen. Dit is nog lang niet zeker. Hennepzaadolie helpt bij het voorkomen van kanker, maar door alleen hennepzaadolie te slikken helpt het niet om de kanker te genezen. Dit wil niet zeggen dat hennepzaadolie helemaal niet helpt bij de genezing. Het is namelijk heel goed voor je en levert een bijdrage bij het genezingsproces. Maar er zijn ook andere factoren nodig die helpen bij het genezen van de kanker.

Er is geen overtuigend bewijs dat hennepzaadolie helpt tegen tumorgroei. Het is namelijk alleen getest op muizen. Wat wel is opgemerkt is dat de hennepzaadolie bij kankerpatiënten de eetlust bevorderd. Ook zal het helpen om de misselijkheid te verminderen.

Omdat er studies ontbreken en de reacties van mensen anders kunnen zijn dan bij dieren wordt hennepzaadolie niet gebruikt als middel tegen kanker.

Patiënten die in het ergste stadium verkeren van kanker kunnen wel in aanraking komen voor hennepzaadolie. Dit komt omdat bij hen de hennepzaadolie hun pijn kan verlichten en zorgt voor rust en kalmte.

Gebruik

Hennepzaadolie kan je op verschillende manieren gebruiken. Je kan het door de salade of pasta doen. Of 2 theelepeltjes door de thee. Zorg ervoor dat het koud gebruikt wordt. Dit zorgt ervoor dat er geen nuttige voedingstoffen verloren gaan!

Laat een bericht achter

Mobile versie: Ingeschakeld
Translate »