Laden van de inhoud ... Laden is afhankelijk van uw verbindingssnelheid!

Klantenservice: 06-83347174

Shopping Cart - 0,00

Geen produkten in winkelwagen

Hoe wordt wietolie gemaakt?

Wietolie, ook wel cannabisolie, wordt gemaakt van de hennepplant. Hennepplanten beschikken over een grote hoeveelheid werkzame stoffen. Daarnaast maken ze ook olie aan, wat boordevol gezonde vetzuren zit die kunnen bijdragen aan de gezondheid.

De populariteit van wietolie neemt al jaren toe, omdat steeds meer mensen de meerwaarde gaan inzien van deze supergezonde en bovendien lekkere olie.

Henneptoppen en Hennepblaadjes

Er zijn twee mogelijke manieren om hennepolie te maken. De ene olie wordt gemaakt door de het zaad uit de henneptopjes te persen tot een olie. Deze olie bevat geen werkzame stof (THC) en is dus gewoon legaal verkrijgbaar in onze webshop of in sommige winkels.

De tweede manier waarop de wietolie kan worden gemaakt is door de THC-houdende blaadjes van de hennepplant te verwerken tot een olie. Deze olie bevat wel THC, de stof waar je high van wordt en is dus niet legaal verkrijgbaar.

Zit er THC in wietolie?

Nee, niet in de wietolie die verkrijgbaar is in de webshop van E-oil. Dit is enkel de wietolie, gemaakt van hennepzaad, waarin alleen de gezonde omega-3 en 6 vetzuren zitten. Daarnaast is de olie rijk aan anti-oxidanten, vitamines E en C. De wietolie mét THC is illegaal en is dus niet verkrijgbaar via onze webshop.

Verschillende benamingen voor wietolie

Wietolie heeft verschillende namen, zo vind u op onze website voornamelijk de term hennepzaadolie, maar zijn er nog andere namen die u tegen kunt komen op het internet, maar waarmee hetzelfde bedoeld wordt:

  • Hennepolie
  • CBD olie
  • THC olie (de illegale variant vanwege de werkzame stoffen)
  • Cannabisolie

Wanneer gebruikt u wietolie?

Wietolie is te gebruiken voor de bereiding van koude gerechten. Wietolie heeft een diepgroene kleur en heeft een nootachtige smaak, waardoor het goed te gebruiken is voor over salades of andere gerechten. Kijk voor ideeën is naar ons blog over de 3 beste recepten met hennepzaadolie.

Wietolie kopen

Wilt u zelf de bijzondere smaak van wietolie ervaren? Kijk dan naar onze productpagina met wietolie. En bestel eenvoudig een flesje wietolie. De flessen zijn verkrijgbaar in 250 ml en 500 ml.

Laat een bericht achter

Mobile versie: Ingeschakeld
Translate »