Laden van de inhoud ... Laden is afhankelijk van uw verbindingssnelheid!

Klantenservice: 06-83347174

Shopping Cart - 0,00

Geen produkten in winkelwagen

Hennepzaadolie

  Biohennepolie:<br>250ml koudgeperste<br>hennepzaadolie
  • 100% biologisch
  • Verrassende nootachtige & frisse smaak
  • Past goed bij salades, dressing, pasta’s, brood, soepen, smoothies, yoghurt en rijst
  • Ontzettend rijk aan essentiële voedingsstoffen
  • 1-2 eetlepels per dag
  • Koel, droog en donker bewaren
  • Perfecte verhouding omega 6 en omega 3 vetzuren

  AANBIEDING: 3 flessen = €35,85 (€11,95 per fles!)
  AANBIEDING: 6 flessen = €65,70 (€ 10,95 per fles!)

  GRATIS VERZENDING BINNEN NL VANAF €50!!!

  13,73278,57
  Biohennepolie:<br>500ml koudgeperste<br>hennepzaadolie
  • Frisse & nootachtige smaak
  • Ontzettend gezond
  • 100% biologisch geteeld
  • Lekker bij pasta’s, salades, kaas, pizza, yoghurt, dressing, brood en pesto
  • Bewaren in de koelkast
  • 1-2 eetlepels per dag
  • Versterkt het immuunsysteem
  • Bezit alle essentiële aminozuren

  AANBIEDING: 3 flessen = €54,- (€18,- per fles!)
  AANBIEDING: 6 flessen = €102,- (€ 17,- per fles!)

  GRATIS VERZENDING BINNEN NL VANAF €50!!!

  19,00204,00

Hennepzaadolie kopen

Hennepolie wordt gemaakt van het koud persen van de hennepzaden afkomstig van de hennepplant. Deze hennepzaadolie is vrijwel compleet vrij van THC, dit is de psychoactieve stof in cannabis. Er zitten dus geen psychoactieve eigenschappen in hennepolie. De olie heeft echter wel ontzettend veel karakteristieken die een grote positieve impact hebben op de gezondheid. Dit is voornamelijk te herleiden uit de hoge concentratie gezonde vetzuren die hennepzaadolie bezit. Naast de essentiële vetzuren bezit hennepolie ook veel aminozuren, antioxidanten, mineralen en vitaminen. Het is om die reden een fantastische toevoeging op het dieet. Bij E-Oil kunt u eenvoudig hennepzaadolie kopen. Wij zijn exclusief importeur en distributeur voor de gehele Benelux. Onze hennepzaadolie is behoort tot de ‘Premium healthy and Best Tasy Oils’. Onze volledig biologische hennepzaadolie is afkomstig uit Canada. Dit land staat bekend om de hoge kwaliteit hennepzaadolie.

Hoe wordt hennepzaadolie gewonnen?

Hennepzaadolie is afkomstig van de hennepplant. Elke hennepplant produceert weliswaar hennepzaadjes en er kan dus hennepolie van gemaakt worden. Echter wordt voor de hennepzaadolie van E-Oil gebruik gemaakt van een specifieke soort hennepplant. Deze plant produceert namelijk veel hennepzaadolie en tevens van de hoogste kwaliteit. Dit met name gericht op de perfecte verhouding essentiële vetzuren. Onze hennepolie komt uit Canada waar de meest gezonde hennepolie vandaan komt.

Hennepzaadolie is ontzettend rijk aan onverzadigde vetten. Met name de vetten:

 • Omega 3
 • Omega 6
 • Omega 9
 • GLA (Gamma linolzuur)

Deze vetten zijn te vinden in onze biohennepolie. Deze karakteristieken zorgen er juist voor dat ziektes voorkomen of genezen kunnen worden. Dit is door verschillende onderzoeken aangetoond en hennepolie heeft een ontzettend goede invloed op het immuunsysteem en weerstand. Hennepzaadolie wordt ook veel toegepast bij mensen met kanker. Het wordt wel beweerd dat hennepolie hier tegen werkt, ook al kunnen bronnen nog niet precies aantonen hoe dit dan gebeurd. Wel wordt gezegd dat het zeker een goede toevoeging is bij het dieet. Dit komt doordat bacteriën en virussen sneller ontdekt kunnen worden, doordat de communicatie tussen cellen versterkt wordt. Met als uiteindelijk gevolg dat een ziekte geremd of zelfs voorkomen kan worden.

Hennepzaadolie geneest?

Hennepzaadolie wordt door velen gebruikt vanwege de gezondheidsvoordelen en de algehele gezondheid te bevorderen. De hennepolie is ontzettend rijk aan onder andere de vetten Omega 3 en Omega 6, die een groot gezondheidsvoordeel bieden. Hierdoor kan dan ook worden aangenomen dat hennepzaadolie geneest in sommige situaties. Een persoon die hier veel onderzoek naar heeft gedaan is de persoon Brian Peskin. Hij ontdekte dat de verhouding Omega vetten die zich in hennepolie bevind, de meest ideale verhouding is voor de mens. Dit kan de genezende werking verklaren. Dit baseert Peskin voornamelijk op kanker varianten die nog niet in een ver stadium zijn. Daarnaast geeft hij aan dat dagelijks 1 of 2 eetlepels hennepzaadolie kanker kan voorkomen. Vrijwel dezelfde bevindingen doet Peskin voor wietolie en pompoenpitolie. Deze bevindingen worden overigens niet erkent door de officiële gezondheidsorganisaties. Benieuwd naar de werking van hennepzaadolie? Lees meer over de genezende werking van hennepzaadolie.

Gebruiken van hennepolie

Het product bezit dus wel degelijk een flink aantal cruciale eigenschappen, die ervoor zorgen dat de gezondheid van mens en dier bevordert wordt. Het wordt aanbevolen om dagelijks 1 tot 2 eetlepels bio-hennepolie te nuttigen. De olie past goed bij: pasta, salade, brood, soep, pizza, yoghurt, vruchtendranken, rijst, dressing en kaas. Zo is het mogelijk om de hennepolie in vrijwel elk gerecht te kunnen verwerken voor uzelf of het gezin. Ook wordt hennepolie gebruikt voor de huis. Het smeren van hennepzaadolie op de huid zorgt ervoor dat de vetzuren de huis hydrateren en zo blijft de huid gezond en vitaal. Hennepzaadolie wordt daarom niet alleen gebruikt om te eten, maar ook voor geneeskunde en cosmetica producten.

Hennepzaadolie kopen bij E-Oil.nl

E-oil biedt de hoogste mogelijke kwaliteit hennepzaadolie aan voor een scherpe prijs. Het is mogelijk om voor een variant van 250 of 500 ML te kiezen. Bestelt u meerdere flessen hennepzaadolie tegelijk, dan ontvangt u bovendien ook korting. Bij een bestelling van 60 euro of meer, worden de verzendkosten niet in rekening gebracht. Vervolgens ontvangt u de beste bio hennepzaadolie die er is. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Mobile versie: Ingeschakeld
Translate »