Laden van de inhoud ... Laden is afhankelijk van uw verbindingssnelheid!

Klantenservice: 06-83347174

Shopping Cart - 0,00

Geen produkten in winkelwagen

Cannabis- & Wiet olie

Hennepplanten bevatten een breed scala aan werkzame stoffen. De hennepplant maakt daarbij ook olie aan. Deze olie bevat veel gezonde vetzuren die bijdragen aan de gezondheid en aan de vitaliteit van de huid. Cannabis olie (ook wel wietolie genoemd) is daarmee in populariteit aan het stijgen. Lees in dit artikel meer over wietolie of ga direct naar de webwinkel waar u gemakkelijk cannabis olie kunt kopen. Overigens wordt er op e-oil.nl alleen hennepzaadolie verkocht. Wij verkopen geen THC-houdende wietolie.

Wietolie legaal?

In vele gevallen wordt met wietolie op het internet, olie bedoelt met werkzame stoffen. Op de website van e-Oil.nl is de olie gemaakt van wiet, volledig legaal omdat het geen werkzame stoffen bevat. De olie die u online bij ons kunt kopen bevat geen THC en heeft dus geen hallucinerende werking. Bij ons op de website wordt er zowel gesproken over wietolie, als over cannabis of hennepzaadolie. Met alle drie deze benamingen hebben wij het over dezelfde olie die de gezondheid kan bevorderen.

Hoe werkt wietolie?

Ons lichaam maakt afweerstoffen aan die een bijdrage leveren aan de weerstand van ons lichaam. Toch zijn deze endogene afweerstoffen niet altijd voldoende. Met cannabisolie krijgt u meer cannabinoïden binnen. Deze stoffen zorgen ervoor dat lichaamscellen beter met elkaar communiceren. Dit houdt in dat het lichaam sneller door heeft dat er vijandelijke stoffen in het lichaam zijn toegetreden. Daar kan vervolgens actie op ondernomen worden. De verbeterde communicatie tussen de lichaamseigen cellen door cannabisolie, zorgt ervoor dat er ook sneller gereageerd worden op de groei van cellen.

Op basis van deze gedachtegang kan wietolie een bijdrage leveren aan de gezondheid van mensen. Dit wordt in meerdere onderzoeken genoemd, maar de medische sector kan hier op dit moment nog geen bevestigend antwoord op geven.

Henneptoppen en hennepblaadjes

Hennepolie wordt gemaakt door een gedeelte van de hennepplant te persen. Wanneer de henneptoppen worden geperst, wordt het zaad uit de toppen genomen die vervolgens tot olie worden geperst. Deze olie is vrij van THC en hebben dus geen hallucinerende werking, maar bevatten wel veel gezonde vetzuren en vitamines.

Wanneer de THC-houdende blaadjes van de hennepplant worden geperst, ontstaat er een olie waar wel THC in zit. Omdat dit de werkzame stof is waarvan je high kunt worden, is deze olie niet legaal verkrijgbaar.

Cannabisolie is rijk aan antioxidanten

Wietolie (en hennepzaadolie) is rijk aan antioxidanten. Antioxidanten zijn stoffen die schadelijke stoffen die schade kunnen opleveren aan cellen een weefsels. Voorbeelden van antioxidanten zijn de vitamines E en C. Ze helpen niet alleen bij ziektes, maar dragen ze ook bij aan het voorkomen van ziektes. In cannabisolie bevat een hoge hoeveelheid vitamine E, wat samen met carotenen, ervoor zorgt dat de essentiële vetzuren (omega 3 en omega 6), goed kunnen worden opgenomen.

Wietolie kan preventief worden ingezet om uw gezondheid op peil te houden en te bevorderen. Cannabisolie geeft u eenvoudig uw dagelijkse vitamines en is daarnaast ook nog eens erg lekker! Mocht u vragen hebben over het gebruik van cannabisolie, neem gerust contact op, wij helpen u graag verder!

Gezondheidsvoeding

Hoe gebruikt u cannabisolie?

Er zijn verschillende manier waarop u cannabisolie kunt gebruiken. Zo kunt u de olie over uw salade doen of kunt u uw andere (warme) maaltijd op smaak brengen met deze nootachtige olie. Het is wel belangrijk om te weten dat cannabisolie alleen koud gebruikt mag worden.

Omega vetzuren zijn erg hittegevoelig. Wanneer u uw olie gebruikt om in te bakken of braden, zullen de de gezonde omega vetzuren worden beschadigd waardoor ze hun heilzame werking verliezen. Daarom raden wij u aan om cannabisolie enkel te gebruiken voor over uw koude gerechten, uw nagerecht of als laatste toevoeging aan uw warme gerecht.

Cannabis olie kopen bij E-Oil

E-Oil heeft een compleet aanbod aan cannabisolie beschikbaar. Deze biologische cannabisolie heeft een superieure kwaliteit en werking. Mocht u vragen hebben over de wietolie, neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder met twijfels en/of vragen over de werking en het gebruik van cannabisolie!

webshop-e-oil

 

Mobile versie: Ingeschakeld
Translate »